Nu prea multa lume are un gaming desk dedicat… in sensul ca e un birou cu design specific si faurit special pentru un gamer. Nu e tarziu sa detii unul, daca te tine buzunarul.

 

Scaunele de gaming au devenit un trend in adevaratul sens al cuvantului. Cine isi permite, isi ia – pentru ca da, arata foarte bine, sunt de calitate si ofera confort. Dar culoritul scaunului nu se asorteaza de cele mai multe ori cu biroul, exceptand cazurile in care sunt unele facute custom sau detinatorul s-a jucat cu niste LED-uri.

Acum toata lumea are sansa sa isi completeze setup-ul si cu un gaming desk. Spun „sansa” datorita pretului… nu ca aceeasi situatie nu ar fi fost si cu scaunele de gaming. In fine, ideea e ca daca ai un high-end build cu wire-management si tot tacamul, un scaun de gaming, doar acest gaming desk iti mai lipseste.

Arozzi au dezvaluit Arena Gaming Desk. Si arata foarte bine si ofera foarte mult, intr-adevar.

1

Suprafata mesei este acoperita in totalitate cu mousepad. Da, mousepad. Deci practic nu mai este cazul ca cineva se va plange ca „am ramas fara mousepad facand acel 360 no scope, de aceea nu l-am nimerit.” Dar, asa si este, suprafata uriasa de mousepad permite folosirea mouse-ului fara grija unui mousepad micut. Bucurati-va, cei care jucati cu sensivitate mica! Culorile se pot alege de catre cumparator dintr-o gama larga, de asemenea.

Imaginati-va ca stati la acest gaming desk chiar in acest moment. Blatul mesei masoara 160 de centimetri de la stanga la dreapta, iar de la voi pana la celalalt capat al mesei, unde ar veni pozitionat monitorul, sunt 80 de centimetri. Acest birou este de-a dreptul imens, si este foarte, foarte bine! In primul rand, permite utilizatorului sa foloseasca acel un metru si jumatate din toate punctele de vedere, iar in al doilea rand, acei 80 de centimetri in adancime ofera o distanta considerabila fata de monitor. Asta pentru protectia ochilor, pentru ca tare as crede ca cine isi permite un gaming desk sigur are un monitor de la 24 de inchi in sus, iar o distanta de un „brat si jumatate” ar fi de apreciat pentru ochi.

Picioarele biroului permit ridicarea sau coborarea pe verticala a acestuia, asa ca nu va faceti griji legate de inaltimea acestuia. De asemenea, sub blat exista un loc special destinat pentru cable management, unde toate cablurile pot fi prinse sub o plasa.

Pretul este de 300 de euro pe site-ul Arozzi. Pentru ce ofera am putea spune ca merita daca luam in considerare salariile vesticilor. La noi am putea spune ca va ramane un moft pentru gamerul de rand, cel putin pentru o vreme.

3

 

2

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.