Inca un mouse de gaming, de data asta vine de la Cougar, si are niste specificatii care arata destul de bine.

 

Cougar lanseaza Revenger, un mouse de gaming construit pentru jucatorii dreptaci cu un grip tip palm. Mouse-ul are un design ergonomic si este echipat cu 6 butoane programabile, un senzor PixArt PMW3360 care are un DPI de pana la 12000 DPI si un cablu lung de 1,8 metri terminat cu un conector USB placat cu aur.

De asemenea, tot la partea de design, mouse-ul e prevazut cu 3 LED-uri ca indicatoare de DPI si un LED RGB care ilumineaza partea din spate a mouse-ului si carapacea cu logo-ul Cougar. LED-urile din spate sunt, desigur, RGB. Cablul e braided, si nu doar ca arata mai bine, dar ofera si protectie. Pe partea din stanga a mouse-ului, cat si pe partea din dreapta, avem suprafete cauciucate pentru un grip mai bun. Speram doar ca dupa 1 an de folosire sa nu se creeze o gaura in acea suprafata, cum au patit unii utilizatori ai SteelSeries Rival.

Switch-urile sunt de tip Omron si sunt garantate la 20 de milioane de click-uri, in timp ce rotita de scroll este si ea numita ca fiind „construita pentru gaming”.

Partea care suna si mai bine este pretul – unul recomandat de 43 de dolari, deci aproximativ 160 de lei.

1

 

3

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.