Ne putem astepta ca participarea Romaniei la Primul Razboi Mondial sa faca parte din unul din DLC-urile Battlefield 1?

Factiunile care au fost confirmate de DICE ca fiind existente in versiunea standard Battlefiedl 1 sunt Statele Unite ale Americii, Germania, Austro-Ungaria, Italia, Marea Britanie si Imperiul Otoman. Francezii lipsesc din ecuatie, iar tot DICE au lamurit situatia: ei vor face parte dintr-un DLC dedicat, cu lupte specifice in care au participat acestia.

Ne putem astepta sa fie inclusa si lupta de la Marasesti intr-unul din DLC-uri? Ramane de vazut, desi putin probabil. Tare as vrea sa aud in joc: „PE AICI NU SE TRECE!”

In alta ordine de idei, DICE au dezvaluit cum s-au descurcat in a aduce in joc sunetele focurilor unor arme de acum 100 de ani in Battlefield 1. Multe dintre acestea le-au gasit in Statele Unite ale Americii si Suedia, putand sa inregistreze originalul sunet, insa au fost unele care nu mai erau de gasit.

Astfel, acestia au improvizat, inregistrand sunetele unor arme din Al Doilea Razboi Mondial, pe care dupa aceea le-au editat pentru a fi identice cu arma arma dorita din Primul Razboi Mondial.

Ce sa faci… cand trebuie sa te descurci, te descurci.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.